søndag 24. januar 2010

Isolasjonen i gulvet ferdig lagt

I helga var det på ny klart for hyttejobbing. Hadde som mål å få lagt ferdig stubbgulvsplatene, isolere gulvet og få båret inn alle sponplatene til gulvet. Lørdag startet jeg med å lekte fast stubbgulvsplater. Rundt kl 13 kom Sigrun og guttene en tur oppover. Sigrun og jeg bar da inn alle sponplatene til gulvet.


 Slik så det ut lørdag morgen.


Morgensola tittet inn.


Gulvplatene kommet i hus.


Ved jobbslutt lørdag ettermiddag var ca. halve hyttegulvet ferdig isolert.

Søndag morgen fortsatte jeg med lekting og isolering. La også utover sponplater til midlertidig gulv for lagring og for å ha en sitteplass. I 14 tia fikk jeg besøk av Berit og Steinar, som hadde gått seg en tur for å se hvordan det så ut. Etter at de dro, la jeg ferdig isolasjonen i gulvet. Tilslutt ryddet jeg ut alt av plast og rot som var igjen i hytte før jeg måtte dra hjem. Neste helg kan jeg kanskje begynne å skru fast gulvplatene.




Slik ser det ut etter denne helgens jobbing.

mandag 18. januar 2010

Stubbgulvsplater kommet på plass




Denne helga fikk jeg lagt ned alle stubbgulvsplatene i hytta og festet endal av dem med lekter. Begynte også å legge ned litt av isolasjonen i gulvet i den ene enden. Dette for å lagre resterende isolasjon over der, så jeg slipper å flytte den så mange ganger.
 

Førstkommende helg håper jeg å gjøre ferdig lektingen på stubbgulvet, og kanskje få lagt ferdig isolasjonen i gulvet. Skal også prøve å få båret inn gulvsponplatene.


lørdag 2. januar 2010

Årets siste besøk




Siste dag av 2009 fikk vi endelig tid til å se på hytta etter at taket var tettet.
Det er kommet mere snø, men ikke så mye. Det ble ikke gjordt så mye arbeid, men Morten hjalp oss med å frakte oppover isolasjon til gulvet.Veien var brøytet helt opp til parkeringsplassen, så det ble kun 2 korte turer med snøskuter. I tillegg bar jeg inn alle lektene som skal festes over stubbgulvsplatene, så nå er det klart til å begynne med legging av disse.


Isolasjon til gulvet er kommet under tak.


Pappas gode gamle Lynx er kjekt å låne.