søndag 25. april 2010

Panel på kjøkkenveggen

Helga 17 -18 april.
Forrige lørdag hadde jeg fått hjep til frakting av utstyr til hytta. Det var kjøkkeninnredning, sofa og bord, 2 køyesenger, solcelleanlegg med batterier, superdassen mm. Måtte bare få fraktet det opp mens det ennå var skuterføre. Været var ikke det beste, men det gikk fint med fraktingen. Alt kom frem like helt. Tusen takk for hjelpen nok engang.

Berit, Inge og Steinar.

 Det ble fult i hytta, men det er bedre det enn å bære alt opp i sommer.

 1006 At skulle vell holde. 123kg pr stk.

Kjøleskap.

 Parafinovn.

 Spisebordstol.

 Sigrun studerer alle pakker.

Dagen etter var det fortsatt dårlig vær, men jeg tok nok en tur opp for å jobbe litt. Det ble til at jeg gjorde ferdig reisverket og skjultanlegget på kjøkkenet. Deretter isolerte ferdig og la på papp på kjøkkenet. Mere rakk jeg ikke den helga.

 Snøvær.

Kjøkkenet klart til paneling.

Helga 24 -25 april.
Neste år er det påske i samme helg som denne. Jeg håper det blir like bra vær og skiføre som denne helga.

Hytta i morgensol.

Lunsjpause i solskinn.

Trollheimen badet i sol.


 Så lang kom jeg denne helgen.

Etter denne arbeidshelgen, er det første panelet kommet opp på kjøkkenveggene. Satser på å fortsette med panelet neste helg.

mandag 5. april 2010

Oppsumering etter arbeid på hytta i påsken 2010

Så var påsken 2010 over, og det er klart for en oppsumering av arbeidet som er utført i ferien. Første del av påsken har for det meste bestått av utlekting av vegger. Mandag fikk jeg i tillegg hjelp av Inge til lekting av vegger.


Tirsdag 30.03 dro Sigrun og jeg en tur til Trondheim for å kjøpe vedovn og gulv på stue/kjøkken. Da vi tok en stopp på Orkanger på tur til Trondheim, ble vi oppmerksomme på at begge bakhjulene på bilen var glovarme. Dro rett til Toyota Orkanger som så på bilen. De ville ikke la oss kjøre lengre før bilen ble repparert, så vi fikk låne en Toyota Avensis hos dem. De lovet at bilen skulle bli ferdig dagen etter til kl 12. Vi fortsatte turen til Trondheim og kjøpte to skap på Ikea. På Coop Obs bygg kjøpte vi en Dovre 510 CB vedovn, Pergo eik laminatgulv, gulvbelegg til 3 soverom, gang og do. I tillegg til matvarer og andre ting, ble henger og bil helt full. Onsdag måtte jeg til Orkanger for å levere lånebilen og hente vår egen. På verkstedet sa de at det var bra vi ikke fikk kjøre lengre, for når di skrudde opp for å se på bremsene, så hadde bremsebåndene løstnet og falt av. Vel hjemme igjen tok jeg med meg laminatgulvet og dro til fjells og fraktet gulvet opp til hytta. Siste del av påsken ble det fortsettelse med utlekting av vegger og tak.
I tillegg begynt jeg med installering av skjultanlegg og downlightbokser i taket på stue og gang. I dag begynte jeg å sette opp skillevegger til to soverom. Neste helg blir det å fortsette med skillevegger.



Sigrun studrer arbeidet

Ikea-skapet

Dovre vedovn

Knut hadde med seg rattkjelke en dag, og jeg måtte ta bilde og filme han.

Knut i farta. Se filmen under.