søndag 30. mai 2010

Oppdeling av rom og paneling

Da er det 2 uker siden siste oppdatering av hyttebloggen. Forrige og denne helg har stort sett gått med til paneling av tak og oppdeling av rom. I tillegg har jeg fortsatt med skjultanlegget.
Nå har TrønderEnergi funnet ut at det går an å grave strøm frem til oss og til hyttene som ligger litt lengre unna. Lurer på hva som har forandret seg med kablene siden i høst, siden det ikke gikk å få strøm gravd frem da. Må vurdere hva vi skal gjøre, siden vi har investert i annet strømløsning. Kanskje vi må prøve å selge utstyret og gå over til innlagt strøm. 
Har laget et nytt bilde av tomta med hytta på. Det er ca 1 år siden det bilde som er på toppen av bloggen ble tatt, så det har forandret seg litt i løpet av 1 år.

 Panoramabilde av hytta.
 
Fredag den 21. tok vi oss en kveldstur  til hytta for å se om det gikk å gå på føttene opp til hytta. Det var kun litt snø igjen på stien, så det var ingen problem med å gå. Men.....da vi kom til hytta, fikk jeg se at det ene stuevinduet hadde fått en stor sprekk på innsiden. Den var ikke der forige helg, for da hadde jeg legt merke til det. Har kontaktet Rana-hytta for dette må være en fabrikasjonsfeil som har ført til dette.

 Sprekk i stuevindu.

 Veggen inn  på do/bod.

Veggen kledd sponplate som skal males.

 Batteriene inne på do/bod.

Stendere til veggen mellom gang og stue.

Laget til en hylle og et rom over dorommet for lager.

Taket på do/bod.

"Kom mai du skjønne milde..." Lørdag 24.mai.

 Søndag 30. mai kom denne lille hareungen på besøk.

Knut hadde med seg sykkelen sin. Offroadkjøring er vist topp.

Rommet over do/bod.

Har begynt på panelingen i gangen.

 Neste helg får jeg hjelp av Steinar til oppmuring av pipe.
Får håpe yr.no har rett, for de melder godt vær til helge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar