mandag 5. april 2010

Oppsumering etter arbeid på hytta i påsken 2010

Så var påsken 2010 over, og det er klart for en oppsumering av arbeidet som er utført i ferien. Første del av påsken har for det meste bestått av utlekting av vegger. Mandag fikk jeg i tillegg hjelp av Inge til lekting av vegger.


Tirsdag 30.03 dro Sigrun og jeg en tur til Trondheim for å kjøpe vedovn og gulv på stue/kjøkken. Da vi tok en stopp på Orkanger på tur til Trondheim, ble vi oppmerksomme på at begge bakhjulene på bilen var glovarme. Dro rett til Toyota Orkanger som så på bilen. De ville ikke la oss kjøre lengre før bilen ble repparert, så vi fikk låne en Toyota Avensis hos dem. De lovet at bilen skulle bli ferdig dagen etter til kl 12. Vi fortsatte turen til Trondheim og kjøpte to skap på Ikea. På Coop Obs bygg kjøpte vi en Dovre 510 CB vedovn, Pergo eik laminatgulv, gulvbelegg til 3 soverom, gang og do. I tillegg til matvarer og andre ting, ble henger og bil helt full. Onsdag måtte jeg til Orkanger for å levere lånebilen og hente vår egen. På verkstedet sa de at det var bra vi ikke fikk kjøre lengre, for når di skrudde opp for å se på bremsene, så hadde bremsebåndene løstnet og falt av. Vel hjemme igjen tok jeg med meg laminatgulvet og dro til fjells og fraktet gulvet opp til hytta. Siste del av påsken ble det fortsettelse med utlekting av vegger og tak.
I tillegg begynt jeg med installering av skjultanlegg og downlightbokser i taket på stue og gang. I dag begynte jeg å sette opp skillevegger til to soverom. Neste helg blir det å fortsette med skillevegger.Sigrun studrer arbeidet

Ikea-skapet

Dovre vedovn

Knut hadde med seg rattkjelke en dag, og jeg måtte ta bilde og filme han.

Knut i farta. Se filmen under.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar